Tule tukemaan 9-vuotiaan Hugo Soinisen kisakautta 2018!

05.04.2018

Hugo Soininen järjestää yritysjoukkueiden välisen 2 tunnin karting-kilpailun Kart In Clubilla Helsingissä 9.5.2018. Pääpalkintona on 6 hengen VIP-paketti Kouvolan Rallicross SM-finaaliin Riku Tahkon tiimin vieraaksi. Jaossa on myös lukuisia muita upeita palkintoja.

Osallistumispaketti tapahtumaan sisältää osallistumisen HSI kisaan 4 hengen joukkueella, ruokailun Kart In Clubilla, saunan ja saunajuomat (ei alkoholia). Lisäksi mainospaikka Hugon kisateltan kumppaniseinässä koko kauden ajan ja näkyvyys Hugon tiimihupparissa. Tapahtuman hinta on 800 € / joukkue. Ilmoittautuminen tapahtumaan Markus Soiniselle numeroon 041 546 1165 tai soininen.markus@gmail.com.

Hugo kilpailee tulevana kautena Raket Junior -luokassa. Kilpailukausi starttaa Porissa 28-29.4. Nuori karting-kuljettaja odottelee jo malttamattomana kilpailukauden alkua.

Hugon voi bongata myös Veli Nopealta perehtymästä rengasasioihin ja saattaapa joku onnellinen nuorelta mieheltä saada nimikirjoituksenkin. Tule haastamaan Hugon Dream Team ja ota Hugo Soininen Karting Driver seurantaan myös Facebookissa!