Rahoitus

Asiakkaanamme haet helposti rahoitusta ostamillesi renkaille

Käteisen rahan ja yleisimpien pankki- sekä luottokorttien lisäksi voit maksaa renkaasi myös Mash-laskulla tai osamaksulla.

Mash-lasku

Mash-laskulla saat aina 14 päivää oikeasti korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Mash-lasku on oivallinen maksutapa silloin, kun renkaat tarvitsee heti ja palkkapäivä häämöttää lähitulevaisuudessa. Mash-laskulla ostaminen ei vaadi minkäänlaista lomakkeiden täyttämistä, ennakkorekisteröitymistä, liittymistä, sovelluksen lataamista tai muitakaan sen ihmeellisempiä toimenpiteitä. Riittää, kun sinulla on henkilöllisyystodistus mukanasi, kun tulet käymään meillä.

Laskun saatuasi voit tehdä lopullisen päätöksen, maksatko koko summan 14 päivän sisällä vai osissa. Laskusta näet osamaksuvaihtoehdot sekä -hinnat. Mashin maksuton asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa seitsemän päivää viikossa numerossa 0800 94580. Mashin asiakaspalvelun tavoittaa myös sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@mash.com. Tarkempaa tietoa Mash-maksutavasta saat osoitteesta www.mash.com/fi/kuluttajille.

Resurs Bank -rahoitus

Toinen vaihtoehto maksaa rengas- tai vanneostoksia on Resurs Bankin rahoitus. Resurs Bank on yleensä koroiltaan ja kuluiltaan Mashia edullisempi vaihtoehto, silloin kun summaa maksetaan pois osamaksulla pidemmän aikaa. Kun teet ostoksesi Resurs Bankin rahoituksella, saat laskun ostokuukautta seuraavana kuukautena. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Lasku toimitetaan kotiisi, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Mikäli maksat summan kolmessa kuukaudessa, summaan ei lisätä korkoa lainkaan, ainoastaan 4 euron käsittelymaksu per kuukausi, eli yhteensä kuluja tulee 12 euroa. Kampanja-aikoina Resurs Bankilta on mahdollista saada 12 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Resurs Bankin rahoitukseen liittyvät paperityöt on helpointa hoitaa paikan päällä. Sillä aikaa kun teemme paperityöt, asentajat asentavat jo uusia renkaita valmiiksi autoosi. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan!

Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18 numerossa 09 622 4308. Heidät tavoittaa myös sähköpostise osoitteesta asiakaspalvelu@resurs.fi. Lisätietoja saat osoitteesta www.resursbank.fi.

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Siirry rahoituskaavakkeeseen

Kaikkia palveluitamme voi ostaa osamaksulla ja rahoituksella. Veli Nopean henkilökunta kohtelee osamaksulla sekä rahoituksella ostavia asiakkaitaan hienotunteisesti ja yksityisyydensuojaa kunnioittaen.