Rahoitus

Asiakkaanamme haet helposti rahoitusta ostamillesi renkaille

Käteisen rahan sekä yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi voit maksaa renkaasi, vanteesi tai palvelusi Resurs Bank -rahoituksella.

Resurs Bank -rahoitus

Ostaessasi Goodyear Rahoituksella valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

LUOTTOKULU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

0 %

5,60 €

24 kk

12,90 %

5,60 €

48 kk

15 % + Viitekorko

5,60 €

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Goodyear Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Tarkemmat tiedot luoton koroista ja kuluista saat osoitteesta www.resursbank.fi.

Resurs Bankin rahoitukseen liittyvät paperityöt on helpointa hoitaa paikan päällä. Sillä aikaa kun teemme paperityöt, asentajat asentavat jo uusia renkaita valmiiksi autoosi. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan!

Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18 numerossa 09 622 4308, sekä sähköpostise osoitteessa asiakaspalvelu@resurs.fi.

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Siirry rahoituskaavakkeeseen

Veli Nopean henkilökunta kohtelee osamaksulla sekä rahoituksella ostavia asiakkaitaan hienotunteisesti ja yksityisyydensuojaa kunnioittaen.