Rahoitus

Asiakkaanamme haet helposti rahoitusta ostamillesi renkaille

Käteisen rahan sekä yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi voit maksaa renkaasi, vanteesi tai palvelusi myös Mash-laskulla tai Resurs Bank -rahoituksella.

Mash-lasku

Mash-lasku on oivallinen maksutapa silloin, kun renkaat tarvitsee heti ja palkkapäivä häämöttää lähitulevaisuudessa. Mash-laskulla saat aina 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Mash-laskulla ostaminen ei vaadi minkäänlaista lomakkeiden täyttämistä, ennakkorekisteröitymistä, liittymistä, sovelluksen lataamista tai muitakaan sen ihmeellisempiä toimenpiteitä. Tarvitset mukaasi vain henkilöllisyystodistuksen, kun tulet käymään meillä.

Laskun saatuasi voit tehdä lopullisen päätöksen siitä, haluatko maksaa koko summan 14 päivän sisällä vai osissa. Laskusta näet osamaksuvaihtoehdot sekä -hinnat.

Mashin maksuton asiakaspalvelu palvelee vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä numerossa 0800 94580 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@mash.com. Tarkempaa tietoa Mash-maksutavasta saat osoitteesta www.mash.com/fi/kuluttajille.

Resurs Bank -rahoitus

Resurs Bankin rahoitus on yleensä koroiltaan ja kuluiltaan Mashia edullisempi vaihtoehto, kun summaa maksetaan pois osamaksulla pidemmän aikaa. Tehdessäsi ostoksesi Resurs Bankin rahoituksella saat laskun ostoksistasi ostokuukautta seuraavana kuukautena. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Lasku toimitetaan kotiisi, jolloin voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon ja -aikataulun.

Mikäli maksat summan kolmessa kuukaudessa, summaan ei lisätä lainkaan korkoa, vaan maksat ainoastaan 4 euron käsittelymaksun per kuukausi. Näin ollen kuluja kertyy maksettavaksi yhteensä 12 euroa. Rajoitettuina kampanja-aikoina Resurs Bankilta on mahdollista saada 12 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Resurs Bankin rahoitukseen liittyvät paperityöt on helpointa hoitaa paikan päällä. Sillä aikaa kun teemme paperityöt, asentajat asentavat jo uusia renkaita valmiiksi autoosi. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan!

Resurs Bankin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18 numerossa 09 622 4308, sekä sähköpostise osoitteessa asiakaspalvelu@resurs.fi. Lisätietoja saat osoitteesta www.resursbank.fi.

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Siirry rahoituskaavakkeeseen

Kaikkia palveluitamme voi ostaa osamaksulla ja rahoituksella.

Veli Nopean henkilökunta kohtelee osamaksulla sekä rahoituksella ostavia asiakkaitaan hienotunteisesti ja yksityisyydensuojaa kunnioittaen.