Muut renkaat

Tässä muutamia esimerkkejä muista rengasmerkeistä, joita voit ostaa meiltä.

Sava

Sava on Goodyearin kakkosmerkki, jonka taustalta löytyy Goodyearin teknologiaa ja eurooppalaisia perinteitä. Goodyear Dunlop Sava Tires on perustettu vuonna 1921, joten sillä on yli 90 vuoden osaaminen renkaiden valmistamisesta. Slovenian Kranjissa sijaitsevat modernit tehtaat valmistavat nykypäivänä vuodessa noin kahdeksan miljoonaa rengasta. Savan renkaat yhdistävät luotettavuuden ja hyvän hinnan.

Nexen

Nexen on korelainen rengasmerkki, joka lukeutuu maailman 20 suurimman rengastehtaan joukkoon. Yritys on perustettu vuonna 1942 Heung-A Tire Companyn nimellä. Rengasvalmistajan nykyinen nimi on yhdistelmä sanoista "next" ja "century", joista on johdettu myös yrityksen slogan "Next Century Tire".

Falken

Falken on japanilainen rengasmerkki, joka on perustettu vuonna 1983. Tänä päivänä Falken on osa Sumitomo Rubber Industries Ltd konsernia, joka on maailman kuudenneksi suurin rengasvalmistaja. Falken on toiminut aktiivisesti autourheilun saralla, ja tätä kautta saadun palautteen kautta kehittänyt tuotteitaan entistä paremmiksi.