Rengasliike Veli Nopea Oy

Rengasliike Veli Nopea on kotimainen perheyritys Espoon Koskelossa, Kehä III:n tuntumassa. Myymme renkaita ja teemme rengastöitä päivittäin ajanvarauksella klo 7-21. Ilman ajanvarausta olemme paikalla maanantaista perjantaihin klo 7.30-18, sekä lauantaisin klo 9-14.

Soita, jos haluat tulla rengaskaupoille illalla tai sunnuntaisin!

Sesonkiaikaan palvelemme joka päivä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Myymme kesä- ja talvirenkaita kaikkiin henkilö-, paketti- ja maastoautoihin. Päämerkkejämme ovat Goodyear, Nokian renkaat, Continental ja Hankook. Meiltä löydät myös vanteet autoosi laajasta valikoimastamme. Teemme kaikki rengastyöt, renkaanvaihdot, tasapainotukset sekä paikkaukset nopeasti ja ammattitaidolla.

Jos tarvitset lisää säilytystilaa tai haluat jättää renkaiden oikeaoppisen säilytyksen ammattilaisen käsiin, rengashotellipalvelumme vaihtaa, säilyttää ja huoltaa renkaasi turvallisesti, huolellisesti ja asianmukaisesti. Voit jättää renkaasi hotelliimme renkaiden vaihdon yhteydessä, tai tuoda renkaasi säilytykseen milloin vain, läpi vuoden.

Laitetaan yhdessä rengasasiasi kuntoon - soita tai tule käymään!

Ajanvaraus

Ajanvarauskalenterimme kautta voit varata ajan henkilöauton renkaiden allevaihtoon, rengashotellivaihtoon, sekä uusien renkaiden ostoon ja asennukseen.

Harvinaisempien rengaskokojen kohdalla suosittelemme ensin yhteydenottoa puhelimitse saatavuuden varmistamiseksi.