Goodyearilta uusi Eagle F1 SuperSport -mallisto

14.03.2019

Goodyear on lanseerannut uuden kolmen renkaan malliston koko ajan kasvavaan Ultra Ultra High Performance -segmenttiin. Eagle F1 SuperSport, SuperSport R ja SuperSport RS renkaista tulee markkinoille 39 eri kokoa, jotka sopivat automalleihin Volkswagen Golf GTI:stä Porsche 911 GT2 RS:ään. Uudet innovatiiviset teknologiat ja kumiseokset tuovat huomattavia parannuksia niin kierrosaikoihin kuin jarrutusmatkoihin ajotuntumasta tinkimättä. Renkaat on kehitetty tie- ja ratakäyttöön.

Eagle F1 SuperSport -rengas reagoi herkästi suunnan muutoksiin ja takaa varman halittavuuden kaarreajossa. Mallisto on kehitetty erityisesti kuiviin olosuhteisiin, mutta toimii poikkeuksellisen hyvin myös märällä kelillä. Renkaasta lanseerataan 25 eri kokoa keväällä 2019. Rengas on tarkoitettu suorituskykyisiin viistoperäisiin automalleihin, kuten Volkswagen Golf GTI, suorituskykyisiin sedaneihin, kuten BMW M3 ja Mercedes-AMG C63 ja päivittäiseen käyttöön sopiviin superautoihin, kuten Porsche 911 Turbo.

Eagle F1 SuperSport R renkaassa on suurikitkainen seos, joka tuottaa poikkeuksellisen hyvän kuivapidon. Ohjaustarkkuutta ja -vastetta on parannettu optimoimalla renkaan kosketuspintaa. Rengas on kehitetty suorituskykyisiin autoihin, kuten Volkswagen Golf Club Sport, BMW M4 CS ja Porsche 911 GT3. Markkinoille tuodaan 10 kokoa helmi-maaliskuussa 2019.

Viimeinen kolmesta uutuudesta on Eagle F1 SuperSport RS -rengas, joka on suunniteltu painottaen rata-ajoa ja kisakäyttöä. Rengas on kuitenkin hyväksytty myös tieliikennekäyttöön. Moottoriurheiluun kehitetty erikoisseos tuottaa erinomaisen pidon ja suorituskyvyn kuivissa olosuhteissa. Renkaasta tulee markkinoille kaksi kokoa: 265/35ZR20 ja 325/30ZR21.