Rengasasentajaksi tai ajanvaraajaksi Veli Nopealle?

19.09.2019

Etsimme ripeitä tekijöitä syksyn talvirengassesonkiin. Jos tykkäät tehdä reippaasti töitä, olet huolellinen ja oma-aloitteinen, saatat olla etsimämme henkilö. Koulutamme tehtävään. Aiempi kokemus rengasalan työtehtävistä on plussaa, mutta asenne ratkaisee. Rengasasentajan työtehtäviin kuuluvat mm. renkaanvaihdot, vannetyöt, tasapainotukset, paikkaukset ja rengashotellin työtehtävät työntekijän osaamistason mukaan.

Etsimme sesonkiin myös varastoapulaista ja ajanvaraajaa. Varastoapulaisen työ on fyysisesti erittäin raskasta ja vaatii tarkkuutta ja kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. rengashotellin säilörenkaiden noutoa, kuorman purkua, renkaiden pesua ja myyntivaraston järjestelyä. Ajanvaraajan pääasiallinen toimenkuva on ajanvarauspuheluihin vastaaminen ja asiakkaiden virvokkeista huolehtiminen. Työtehtävässä menestyminen vaatii iloa asiakaspalvelua kohtaan ja perustason tietoteknistä osaamista.

Jos haluat tulla meille töihin, soita Lindalle numeroon 0102799290 tai laita hakemusta tulemaan osoitteeseen myynti@velinopea.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.